Menu

Zorgverzekering met korting via WJ Finance

 

WJ Finance biedt u keuze uit vier verschillende zorgverzekeraars. Als u via onze bemiddeling bij één van deze zorgverzekeraars uw zorgverzekering afsluit, kunnen u en uw vrienden, familie of kennissen via ons collectief profiteren van een fikse korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering én op de tandartsverzekering.

Hieronder zullen wij in het kort de speerpunten van de verschillende verzekeraars omschrijven met de mogelijkheid om per verzekeraar de premie te berekenen en de dekkingen van de aanvullende verzekeringen te bekijken. Alle onderstaande verzekeraars bieden een overstapservice aan, de nieuwe verzekeraar zegt uw oude verzekering op. Makkelijker kan het niet!

 

De Amersfoortse


is in alle gevallen een restitutiepolis, dat betekent dat u volledige keuzevrijheid heeft. Verder biedt de Amersfoortse ruime aanvullende dekkingen.

 

 

 

 

>Bereken uw premie.

UPIVA Zorg

 

is een portal via welke wij u een keuze aanbieden uit diverse zorgverzekeraars, o.a. Ohra, Stad holland, VGZ, ZorgDirect, CZ, Menzis en Nationale Nederlanden. 

 

 

 

 

> Bereken uw premie.

ONVZ


is een zuivere restitutieverzekeraar, dat betekent dat u volledige vrije keuze van zorgverlener heeft, zodat dit aansluit bij uw persoonlijke wensen.

 

 

 

 

> Bereken uw premie.

VOOGD - VGZ


heeft zijn zorgverzekeringen ondergebracht bij VGZ, deze behoort tot de top 3 van Nederland en staat bekend om de scherpe premies en goede dekking. Zij bieden zowel een naturapolis als een restitutiepolis aan.

 

 

> Bereken uw premie.

 

Naast het verplichte eigen risico kunt u bij alle zorgverzekeraars kiezen voor een
vrijwillig hoger eigen risico. Hoe hoger het eigen risico, des te lager uw maandpremie.

 OPENINGSTIJDEN

Ma. - Vr. 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag alleen op afspraak
Zondag gesloten

 ADRES:

Diana 70
6681 PM Bemmel
info@wjfinance.nl
www.wjfinance.nl

 TELEFOON

t. 0481 450534

f. 0481 450231

m. 06 29036063

 WJ Finance

All rights reserved

© 2014 BizziBi.nl