Menu

Zorgverzekering met korting via WJ Finance

 

WJ Finance biedt u keuze uit vier verschillende zorgverzekeraars. Als u via onze bemiddeling bij één van deze zorgverzekeraars uw zorgverzekering afsluit, kunnen u en uw vrienden, familie of kennissen via ons collectief profiteren van een fikse korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering én op de tandartsverzekering.

Hieronder zullen wij in het kort de speerpunten van de verschillende verzekeraars omschrijven met de mogelijkheid om per verzekeraar de premie te berekenen en de dekkingen van de aanvullende verzekeringen te bekijken. Alle onderstaande verzekeraars bieden een overstapservice aan, de nieuwe verzekeraar zegt uw oude verzekering op. Makkelijker kan het niet!

 

 

Upiva is een portal via welke wij u een keuze aanbieden uit diverse zorgverzekeraars: OHRA, CZ, Aevitea, Menzis, Nationale Nederlanden, Stad Holland, VGZ en Zorg Direct.

 

> Bereken uw premie.

 

ONVZ is een zuivere restitutieverzekeraar. Dat betekent dat u volledige vrije keuze van zorgverlener heeft, zodat dit aansluit bij uw persoonlijke wensen.

 

> Bereken uw premie.

Naast het verplichte eigen risico kunt u bij alle zorgverzekeraars kiezen voor een
vrijwillig hoger eigen risico. Hoe hoger het eigen risico, des te lager uw maandpremie.

 OPENINGSTIJDEN

Ma. - Vr. 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag alleen op afspraak
Zondag gesloten

 ADRES:

Diana 70
6681 PM Bemmel
info@wjfinance.nl
www.wjfinance.nl

 TELEFOON

t. 0481 450534

f. 0481 450231

m. 06 29036063

 WJ Finance

All rights reserved

© 2014 BizziBi.nl